Privacy2018-05-24T22:53:04+00:00

Privacy

Wij respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Gilsing Herenmode
Website: www.gilsingherenmode.nl
KvK nummer: 09076539

Deze gegevens verzamelt Gilsing Herenmode

We verwerken je persoonsgegevens doordat je een aankoop van onze producten hebt gedaan en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Persoonsgegevens kunnen zijn: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres.

Nieuwsbrieven en mailings

Je kunt je bij ons aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze hebben als doel onze klanten op de hoogte te houden van nieuws, trends en ontwikkelingen op het gebied van Gilsing Herenmode. Je hebt altijd de mogelijkheid om jouw voorkeuren voor het ontvangen van nieuwsbrieven en e-mails aan te passen.

Als je geen nieuwsbrieven wilt ontvangen, dan kan je je onderaan iedere mail uitschrijven.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Wij bewaren uw gegevens alleen zolang deze nodig zijn voor de doelen waarvoor ze zijn verzameld of worden gebruikt.

Toegang tot je persoonsgegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd.

Als je toegang wenst tot deze informatie, of de persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve contact met ons op te nemen via info@gilsingherenmode.nl of bel: 0316 294240.