Uitspanning ’t Peeske in Beek, Montferland

Wat is er nu mooier dan het vertrouwen krijgen om een heel team van hardwerkende horeca-tijgers te mogen kleden?

Zo kwamen  Kees en Chantal Rosendaal van Uitspanning ’t Peeske met deze vraag bij ons. De kleding moet comfortabel dragen, representatief zijn en vaak gewassen kunnen worden.

We zijn ontzettend trots op deze samenwerking, want net als bij Uitspanning ’t Peeske staan service en gastvrijheid bij ons ook hoog in het vaandel.

't Peeske

Daar ‘hangen’ wij graag onze naam aan.

Willen jullie dit team graag in actie zien? Rij dan naar het mooie Montferlandse bos en laat je lekker verwennen op het terras of geniet van de culinaire hoogstandjes bij Uitspanning ’t Peeske, Peeskesweg 12 in Beek (gemeente Montferland).

“Waar wij op letten in ons advies is, wat voor een product wordt er geleverd, is de kleding representatief genoeg voor je job”

Je wilt je als bedrijf op en top presenteren. In je service, in wát je levert maar ook de uitstraling van je werknemer op beurzen of naar klanten toe is dit natuurlijk een belangrijk punt om op te letten. Waar wij op letten in ons advies is, wat voor een product wordt er geleverd, is de kleding representatief genoeg voor je job. Moet het vaak gewassen worden (bv. in de horeca).

Ook hier geldt er weer de service dat we op bezoek komen bij jullie op het bedrijf om zo de maten op te nemen van alle collega’s zodat iedereen een “perfect fit” heeft. Maar nog leuker, maak er een bedrijfsuitje van en wij regelen op een avond de hapjes en de drankjes, terwijl jullie ongedwongen kunnen passen.

Tevens is het mogelijk om eventueel de dames van een gelijkwaardig kostuum of blouse te voorzien via onze leveranciers. En mocht  u dat willen, kan de kleding van jullie eigen bedrijfslogo worden voorzien.
Maak een afspraak met Gilsing Herenmode wat de mogelijkheden zijn om jullie bedrijf te kleden!

AVDD Security

Gilsing Herenmode heeft de mannen van AVDD Security (onderdeel van The Wiendels Group) mogen kleden voor hun presentatie op de SBBS in
‘s-Heerenberg.

Op : www.twg.nu kun je precies nalezen wat The Wiendels Group voor je kan betekenen !

En o.a. voor