Camel Active

Lifestyle fashionmerk

Camel Active is een internationaal lifestyle fashionmerk van Duitse bodem. Het label is hét go to merk voor mensen die graag modern maar casual door het leven willen gaan. Dankzij fashioninvloeden uit iedere hoek van de wereld, weet Camel Active zich te onderscheiden van haar competitie. Dit doet het label met exclusieve kleding die gebaseerd is op de stijl van mannen en vrouwen uit talloze verschillende landen. Het merk daagt je uit om je horizon te verbreden en laat je kennis maken met fashion over de grens. Camel Active combineert moeiteloos moderne trends met invloeden uit rijke culturen om zo tot unieke creaties te komen.

Het merk heeft verkooppunten over de hele wereld, maar de nieuwste producten scoren is via Van Tilburg Online natuurlijk veel eenvoudiger. Neem gauw een kijkje in onze webshop waar we de allermooiste Camel Active fashionitems al voor je op een rijtje hebben gezet!

Top kwaliteit

Camel Active vindt het belangrijk dat je naast mooie kledingstukken ook verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Om die reden vervaardigt het merk enkel kleding uit de allerbeste stoffen. Duurzaamheid is erg belangrijk, en Camel Active zorgt ervoor dat ieder fashionitem lekker lang mee gaat. Zo kun jij zo lang mogelijk van de allermooiste kleding genieten en zorgeloos Camel Active outfits samenstellen!