Carl Gross

Mannelijk. Sympathiek Eerlijk

Businessmode voor sympathieke mannen. Wanneer is een man een man? Wat kenmerkt hem? Welke noden en waardevoorstellingen heeft hij? Vragen waarop het Modern businessmerk CARL GROSS een antwoord biedt in zijn performance met sympathie, eerlijkheid en mannelijkheid.

Merkwaarden die het beeld van CARL GROSS in al zijn facetten bepalen en waaraan de „Look & Feel” van de kledij consequent georiënteerd wordt. De ontwerpen zijn verzorgde, casual outfits en elegante businesslooks.

Een vleugje conventionaliteit in de moderichting met focus op new classic met twist. Kostuums, ongedwongen colberts mantels & co. in moderne silhouetten, solide stofbeelden en veeleisende kwaliteiten. Altijd actueel en mee met de tijd.

Fijne details, uitstekende verwerkingseigenschappen en bestanddelen zorgen ervoor dat de traditionele ambacht en kleermakerskunst in elke stijl merk- en zichtbaar blijven zonder de huidige tijdsgeest uit het oog te verliezen. De collectie van business-kostuums wordt aangevuld met hemden, knitwear, chino’s en accessoires met een mannelijke toets. CARL GROSS – een fashionstatement voor gecultiveerde stijl en klasse.