Afgelopen week heeft Frank 117 jacks geleverd aan het Ettens mannenkoor uit Etten. Met gemiddeld 115 actieve leden is het koor een groot muzikaal gezelschap die steevast op de maandagavond in Etten oefenen.

Het koor is altijd passend gekleed bij ieder optreden. Jan Veldhorst in Terborg zorgde hier altijd voor. Toen Jan Veldhorst stopte met zijn bedrijf was de kledingcommissie op zoek naar een goede vervanger. Iemand die liefde voor het vak heeft, goed kan adviseren en ook bereid was om de reservekostuums te beheren en de nieuwe leden van een passend kostuum te kunnen voorzien. Titus Aaldering benaderde Frank Hageman en een mooie samenwerking tussen Gilsing Herenmode en het Ettens Mannenkoor was het gevolg.

Het Ettens Mannenkoor heeft leden uit de hele regio. Heb je interesse om mee te zingen, loop gerust eens binnen op maandagavond vanaf 19.45 uur bij Zaal Köster in Etten. Het jongste lid is 19 jaar en de oudste mag gerust 90+ zijn zolang je maar van zingen en gezelligheid houdt ! (www.ettensmannenkoor.nl)