Zondag 11 oktober hebben wij van 12.00 tot 17.00 uur de zaak weer geopend.
Deze zondag is bij velen, zeker de Didammers, wel bekend als onze kermiskoopzondag. Er is géén kermis dit jaar, maar toch willen wij  jullie deze zondag een kermisgevoel geven. Iedere klant mag aan het ‘Rad van Fortuin’ draaien en natuurlijk is het altijd prijs!

KERMISTAART

In aanloop naar het kermis-weekend bieden wij in samenwerking met Kampioensbakker Paul Berntsen onze klanten bij aankoop vanaf €250,- een heerlijke grote 12 persoons slagroomtaart aan. Deze taart mag u gelijk bij Paul aan de Kerkstraat 36 in Didam ophalen, of deze voucher bewaren voor een gelegenheid die u beter uitkomt.

Zo hebben jullie toch een beetje het kermisgevoel, of maak je van een andere gelegenheid een heerlijk smulfeest! Deze kermistaart voucher krijgt u op donderdag, vrijdag en zaterdag (8 t/m 10 oktober)

kermis taart

GILSING WEER GOED BEREIKBAAR

Na maanden moeilijk bereikbaar te zijn geweest is de straat voor onze zaak gereed. Vanaf de Wilhelminastraat zijn we weer bereikbaar en is het parkeren op ons eigen terrein weer mogelijk. Vanaf de Dijksestraat is het nog gesloten en word je omgeleid.

Spoorstraat 11 Didam