De tweede koopzondag van dit seizoen staat voor de deur. Zondag 30 september zal het team van Gilsing Herenmode weer voor je klaarstaan met de najaars/wintercollectie van 2018. Deze zondag hebben we vakfotgraaf Dies Goorman bereid gevonden om je vast te leggen in je nieuwe outfit

of op een andere ludieke manier. Want dat is de kracht van Dies Goorman, steeds iets aparts en creatiefs te bedenken.Haar sterke punt is dat ze ’tussen’ de mensen staat, ze stelt ze op hun gemak. Ieder persoon legt ze vast in bijzondere settings of een aperte invalshoek. Zo heeft Dies al menig bruidspaar, familie, dier op de foto gezet. Momenteel heeft het bedrijfsleven haar ook al gevonden en is ze erg druk met het maken van foto’s voor brochures of andere marketingdoeleinden. Kortom een vakvrouw pur sang.

De foto die Dies deze middag maakt krijg je gelijk mee naar huis. Natuurlijk is er ook werk van haar in de winkel aanwezig en is er een schitterende etalage in combinatie met een bruidegom en Dies’ haar portretten. Mocht je Dies willen vastleggen of wat meer over haar werk willen weten, vragen staan vrij!

vakfotgraaf Dies Goorman

NZA Flight Xperiences

Deze dag ding je ook nog mee om kans te maken op één van de NZA Flight Xperiences vanaf vliegveld Teuge. Lever je aankoopbon in en wie weet word jij uitgeloot. De winnaars van de ballonvaart zijn Harald en Jessica Timmer uit Zevenaar geworden.

Harald en Jessica Timmer uit Zevenaar

Reminder kortingscoupon

OP zondag 30 september is het tevens je laatste kans om de kortingscoupon in te leveren die je op je persoonlijke uitnodiging
in de bus hebt gehad.

Graag tot ziens.

Team Gilsing Herenmode