We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

Het team van Gilsing Herenmode heeft ook lekker bijgetankt en staat te popelen om jullie de geweldige collectie te laten passen.

A.s zondag 9 september (van 12.00- 17.00 uur) zijn we weer geopend om met jullie samen een vlucht te nemen langs de nieuwe collectie. Er zal een vertegenwoordiger van het merk New Zealand Auckland in huis zijn om dit merk in de spotlights te zetten.

Tevens maak je kans om met je ingeleverde kassabon (waarop minimaal twee artikelen van NZA staan)  uitgeloot te worden om met de NZA Flight Xperience vanaf vliegveld Teuge de lucht in te gaan.

Tijdens de reis door de zaak zullen Roy Verholen en Joris Wichers van ‘Cuimed’ jullie zondag gaan laten proeven van hun passie.

Joris en Roy zijn al eens met een proeverij in de zaak geweest, maar waarom zou je goede dingen niet mogen herhalen. Ze zullen je dan nu ook gaan verrassen met een aperitief van heerlijke bubbels en dan……

In 2006 zijn deze twee neven begonnen met ambachtelijke Spaanse producten. Bij de producten van Cuimed staan smaak en puurheid voorop. Dankzij deze hoge kwaliteit en goede prijs leveren zij niet voor niets aan de mooiste restaurants hier in de regio, maar ook aan bv. de Librije.

Gilsing Herenmode is nog steeds in feeststemming.Om jullie mee te laten genieten van het 120 jarig bestaan van onze Gilsing, hebben we op de bijgevoegde kaart (mochten jullie deze niet met de post hebben gehad) een bon . Bij inlevering van deze bon ontvang je € 20,- korting . Knip de bon op de kaart uit, of neem de print van de kaart mee. Bij besteding vanaf € 150,- krijg je ook nog een leuke attentie mee naar huis.

Bekijk de kaart

 

Reden genoeg om even bij Gilsing Herenmode naar binnen te vliegen.

Team Gilsing Herenmode