Ledûb

Ledûb overhemden zijn al sinds 1963 een begrip in Nederland en ver daarbuiten. De oprichter stoorde zich altijd aan de onverzorgde boorden aan zijn overhemden. “Dat kan ik beter!”, moet hij gedacht hebben toen hij in 1949 het familiebedrijf Van Winkel Fashion oprichtte. In 1963 werd Ledûb gelanceerd, een eigen overhemdenmerk voor het hogere middensegment. Ledûb is een spiegelwoord van Budel, de Brabantse geboorteplaats van het merk waar nu nog steeds de overhemden worden ontworpen.

Overhemdenspecialist Ledûb zorgt al jaren voor mooie eigentijdse collecties die perfect aansluiten bij de modetrends voor heren. Het designteam haalt inspiratie uit internationale beurzen en lezingen van belangrijke trendwatchers. Deze inspiratie wordt ieder seizoen weer vertaald naar nieuwe overhemdencollecties die passen bij Ledûb en het huidige modebeeld.
Ledûb overhemden staan bekend om de goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Het heerlijke draagcomfort dankzij de perfecte pasvorm en fijne stofkwaliteiten maken de overhemden geliefd bij iedere man. Verschillende pasvormen, waaronder Slim Fit, Tailored Fit en Modern Fit, en verschillende mouwlengtes, zoals lange mouw en extra lange mouw, zorgen dat er voor iedere man een perfect Ledûb overhemd is.

Alle stoffen worden getest op draagcomfort, kwaliteit en ademend vermogen. Een groot deel van de collectie wordt gemaakt in een comfortabele 100% katoenen non iron kwaliteit. Deze non iron overhemden zijn al jaren favoriet bij de Ledûb fans. De heren waarderen het draagcomfort en ademend vermogen. De dames het feit dat deze overhemden niet of nauwelijks gestreken hoeven te worden!

De overhemden zijn onderscheidend door mooie details, frisse kleuren en perfecte boorden die ook na vaak dragen en wassen goed blijven. Het designteam ontwerpt een deel van de stoffen zelf en deze worden speciaal voor Ledûb geweven. Hierdoor krijgt het merk een eigen gezicht. Ledûb staat voor een eerlijk product en produceert de overhemden in de eigen Europese fabriek waar goed voor de medewerkers wordt gezorgd.

Ledûb fans waarderen het betrouwbare product, de constant hoge kwaliteit en het ruime aanbod. Hierdoor komt een man graag weer terug bij Ledûb!