Groen is deze zomer een modekleur naast geel, mint, rood en blauwtinten. Tijdens de 2e koopzondag van dit seizoen op 10 april zal bij Gilsing Herenmode nog meer groen in de zaak aanwezig zijn. De twee zussen Esther en Yolande te Wil zullen deze middag groene smoothies, soep en een spread voor jullie bereiden. De passie van deze twee dames is omgezet in het bedrijf Kookstudio Puur & in Balans – partner van Green Yourself.

Yolande en Esther geven op locaties (in Didam bij Welcom aan de Raadhuisstraat) workshops om mensen bewust te maken van wat voeding met je doet. Koken, maar dan niet uit pakjes, zakjes, zonder suiker en e-nummers, maar toch heel smakelijk. Beide dames zijn leefstijl coaches en hebben bij Carola van Bemmelen (auteur van de boeken 100% suikervrij) de opleiding Sugarchallenge Coach behaald. Omdat wij als team van Gilsing Herenmode staan achter eerlijk advies en een goede collectie hopen we onze klanten (en onszelf ) natuurlijk zo gezond mogelijk te houden. De collectie is binnen voor deze zomer en vraagt erom gepast te worden.

Verder hebben we tal van acties in de zaak waaronder bv. de “pakkenpakker” . Op een aantal kostuums mét actielabel 100 euro directe korting! Meer over de lopende acties vindt je in onze eigen krant die deze week bij u in de bus zal vallen. Dit onder het genot van een hapje en een drankje én natuurlijk een groene smoothie. Misschien is deze zomer het randje over je broek wel verdwenen. Graag tot ziens op 10 april van 12.00 tot 17.00 uur