• 10 april koopzondag

Koopzondag 10 april

Kom het voorjaar ‘proeven’ op deze koopzondag. Alby Mulder en Johan Kolenbrander van Streekbrouwerij Nootsaeck zijn deze middag aanwezig om je te laten kennis maken met hun eigen 6 gebrouwen bieren. 100% van de ingrediënten komen uit de Achterhoek, én dat proef je!

 • Butcher Brekr

Butcher Brekr (Nu gratis t-shirt)

Made in Doetinchem, dát is de elektrische brommer met een stoere uitstraling die bij ons in de zaak te bewonderen is. Koop je voor minimaal € 200.- aan Butcher of Blue items, dan ontvang je een gratis Butcher of Blue t-shirt (zolang de voorraad strekt).

 • Broeken 10-daagse

Broeken 10-daagse

Het is weer zover, de Broeken 10-daagse is weer begonnen! Van 9 t/m 20 november krijg je 50% korting op elke tweede broek. Goedkoopste artikel voor de helft van de prijs, bestellingen uitgezonderd.

Koopzondag 19 september

We hebben onze eerste koopzondag al weer gepland staan en wel op zondag 19 september. Deze zondagmiddag staat ons team voor jullie klaar van 12.00 tot 17.00 om jullie te laten kennismaken met de nieuwste najaarsmode.

 • koopzondag 27 juni Gilsing Herenmode

Koopzondag 27 juni

Om er lekker op tijd bij te zijn en de beste keuze in onze sale te kunnen scoren, hebben we een extra koopzondag voor jullie ingepland. Op zondag 27 juni staat ons team van 12.00-17.00 uur voor jullie klaar!

 • Broeken 10-daagse

Broeken 10-daagse

Het is weer zover, de Broeken 10-daagse is weer begonnen! Van 26 mei t/m 6 juni krijg je 50% korting op elke tweede broek. Goedkoopste artikel voor de helft van de prijs, bestellingen uitgezonderd.

Gratis Vanguard ruzak

Bij aankoop van €249,- aan Vanguard kleding krijg je een Vanguard ruzak cadeau! Let op, alleen deze week t/m 22 mei 2021 geldig! *zolang de voorraad strekt

 • valentijn 2021

Valentijnsactie

Wie is jouw Valentijn, of wie heeft volgens jou een cadeaubon van ons verdiend? Schrijf ons in een bericht wie, en waarom diegene een cadeaubon bezorgd moet krijgen. Klik op de foto om de actie te bekijken.

Sale Jassenparade

Er wordt winters weer verwacht, dik pak sneeuw en temperaturen ver onder nul.......... Laten wij nu net (bijna) alle winterjassen met 50 % korting verkopen. Bel snel met 0316-294240 | LAATSTE MATEN, OP = OP

 • koopzondag 13 december 2020

Koopzondag 13 december

Lukt het u dit weekend niet om ons te komen bezoeken, ook zondag 20 en zondag 27 december hebben we extra koopzondagen. Ook dan hebben we lekkers voor u in petto! 

 • Jan & Jan Snert & more to go

Jan & Jan

Zeker in deze tijd waarderen wij het ontzettend dat u ons toch blijft bezoeken in onze winkel. Wij willen u daarvoor als dank een warm gebaar terug geven. Op zaterdag 12 en zondag 13 december mag u na uw aankopen ( v.a €150.- ) naar Jan&Jan. Daar mag u buiten bij de kraam een lekkere kop snert of een hotdog op onze kosten consumeren.

 • ettens mannenkoor

Gilsing Herenmode levert 117 jacks

Afgelopen week heeft Frank 117 jacks geleverd aan het Ettens mannenkoor uit Etten. Met gemiddeld 115 actieve leden is het koor een groot muzikaal gezelschap die steevast op de maandagavond in Etten oefenen.

Broeken 10-daagse van 28 oktober t/m 08 november

Onze welbekende BROEKEN-10-DAAGSE is weer van start gegaan. Koop je tweede broek met 50% korting (of je 4e of je 6e) Kom op tijd, des te meer keuze is er in onze winkelvoorraad. De actie geldt zolang de voorraad strekt en niet op bestellingen. 

 • Butcher Weekend

Butcher Of Blue Weekend

Velen van jullie hebben al kennis gemaakt met ons nieuwe merk Butcher of Blue. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober willen wij dit merk in de 'picture' gaan zetten en hebben we een Butcher of Blue weekend.

 • rad van fortuin

Kermiskoopzondag 11 oktober met Rad van Fortuin (altijd prijs)

Zondag 11 oktober hebben wij van 12.00 tot 17.00 uur de zaak weer geopend. Deze zondag is bij velen, zeker de Didammers, wel bekend als onze kermiskoopzondag. Er is géén kermis dit jaar, maar toch willen wij  jullie deze zondag een kermisgevoel geven. Iedere klant mag aan het ‘Rad van Fortuin’ draaien en natuurlijk is het altijd prijs !

 • Zondag 20 september

Zondag 20 september

Zondag 20 september van 12.00-17.00 uur is de eerste koopzondag van dit seizoen. Deze middag is  cartoonist Erwin Hogeboom in de zaak. Erwin zal je na je aankopen op een hele vrolijke manier in kleur op papier vereeuwigen. Dat het een gezellige middag belooft te worden, wij tekenen er voor!

 • Jack en Colberts knipbon

Jacks & colbert knipbon

Breng bovenstaande bon mee naar de zaak en ontvang van ons 25 % korting bij aankoop van jouw nieuwe zomerjas of colbert. Korting geldt uitsluitend op vertoon van deze bon of nieuwsbrief. *Geldig t/m 6 juni 2020. Uitgezonderd bestellingen.

 • Broeken 10-daagse

Broeken 10-daagse

Onze welbekende broekenactie gaat 26 mei weer van start. Tien dagen lang koop je je tweede (of vierde, of zesde.....) broek met 50 % korting. Hoog tijd dus om je kast eens goed na te kijken welke broeken er nu écht weg moeten en waarmee jij je kast weer aan wilt vullen! *Korting wordt berekend over het goedkoopste artikel. Uitgezonderd bestellingen.

Koopavond mei

De maand mei laten we ivm het coronavirus de koopavond vervallen. Wilt u toch komen winkelen, maak dan een afspraak en wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie!

 • gilsing herenmode team

Betreft het COVID-19

Lieve allemaal, ook wij hebben onze maatregelen getroffen en gaan onze klanten in de watten leggen. Want juist nu hebben we u nodig. Omdat we het begrijpen dat het spannend is om te gaan shoppen, gaan we jullie als VIP behandelen. Klik op de foto om meer te lezen.

 • Gilsing Herenmode helpt bij je trouwkostuum

Laat ons je helpen bij je trouwkostuum

Wij merken dat het trouwen weer traditioneler gaat worden, compleet met feest en mooi gekleed gaan. Kijk gerust verder op deze site , en laat je inspireren. Natuurlijk hebben we ook genoeg in huis om de (dag)gasten te kleden.

 • Bloembeleving bij Gilsing herenmode 8 maart 2020

Koopzondag 8 maart

Aanstaande zondag 8 maart is het weer de opening van het nieuwe seizoen. Van 12.00 tot 17.00 uur hebben we de deuren geopend om je de voorjaarsmode te laten zien. Nieuwe mode, nieuwe kleuren, maar ook nieuwe merken.

 • aangepaste openingstijden

Gewijzigde en extra openingstijden

Zondag 22 december: Kerstshoppen van 12.00-17.00 uur.
Maandag 23 december: Extra open van 13.00-18.00 uur
Dinsdag 24 december: Open van 9.00-16.00 uur- Kerstavond
Dinsdag 31 december: Open van 9.00-16.00 uur-Oudjaarsdag

 • Kerstmarkt 2019

Koopzondag 15 december en jaarlijkse kerstmarkt in Didam

Op vrijdagavond 13 december zal er in Didam weer de jaarlijkse kerstmarkt plaatsvinden. Wij hebben deze avond ‘SmaakvolSmaak’ naast de zaak. Onze klanten krijgen na hun aankoop de mogelijkheid hier een tongstrelend hapje te mogen proeven. Smaakt het naar meer, ook daar staan ze voor op de markt!

 • Broekactie bij Gilsing Herenmode 2019

Broeken 10-daagse en koopzondag

Aanstaande zondag 10 november heeft Gilsing Herenmode haar deuren weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het beloofd weer een gezellige zondag te worden. Het hele team staat voor u klaar mét natuurlijk een hapje en een drankje. Tot en met 16 november krijg je 50% korting op je tweede broek tijdens onze Broeken 10-daagse!

 • Kermiszondag 2019

Zondag 13 oktober kermiskoopzondag

Zondag 13 oktober is het weer onze kermiskoopzondag. Deze zondag hebben we Reulink catering & verhuur in de zaak om de inwendige mens te verwennen tijdens het shoppen. Tevens zal het event: "Carl Gross Suit personality" plaatsvinden. Onze klanten kunnen op deze koopzondag een gepersonaliseerde card-wallet laten maken.

 • fair en flair in oud zevenaar

Terugblik Fair met flair 2019

Zondag 7 september heeft Gilsing Herenmode haar medewerking verleend aan de Fair met Flair in Oud Zevenaar. Dit groots opgezette evenement was druk bezocht met als hoogtepunt de spetterende modeshow met mode en trends voor najaar/winter 2019. Hierbij een impressie van de mannen die onze mode over de catwalk lieten gaan!

Wijnroute Didam 2019

Proef bij de deelnemende winkeliers (waaronder Gilsing Herenmode) wijnen uit allerlei landen met een bijpassend hapje. U doet mee met een wijnglas dat u voor € 12,50 koopt bij Wijnhuis Kraus aan de Spoorstraat in Didam.

 • Koopzondag 15 september bij Gilsing Herenmode in Didam

Koopzondag 15 september

Zondag 15 september is het de eerste koopzondag van het seizoen bij Gilsing Herenmode. Tijdens deze koopzondag kunt u kennis maken met de nieuwste najaarsmode. Het merk Desoto zal uitleg geven over het tricot overhemd dat niet mag ontbreken in je kledingkast. Ook maak je kans zo’n geweldig hemd te winnen. Feestkoning serveert vanuit een Fiaggio heerlijke cocktails aan onze klanten.

 • fair met flair

Fair met Flair zondag 8 september

Zondag 8 september zal Gilsing Herenmode zijn medewerking verlenen aan de groots opgezette Fair met Flair in Zevenaar. Een fair met veel deelnemers en een spectaculair opgezette modeshow. Nieuwsgierig geworden naar dit evenement? Kom kijken, de toegang is gratis !

 • Laatste ronde sale

Laatste ronde sale

De laatste opruimingsronde gaat van start. Het grootste gedeelte van de zomercollectie nu in de laatste ronde van afprijzingen! Uitgezonderd basis collectie en nieuw geleverd hoogzomer artikelen. Team Gilsing Herenmode wenst u een fijne vakantie !

 • Zomercollectie kortingen

25-40-50% korting op de gehele zomercollectie

De zomercollectie is weer een ronde verder afgeprijsd, zo kun je dus nog even voordelig je vakantiekoffer vullen. De komende weken zullen onze schappen weer gevuld worden met de nieuwste mode voor herfst/winter 2019. De eerstvolgende koopzondag kunt u alvast op de kalender noteren. Op 15 september kunnen jullie de najaarscollectie komen bekijken (én passen).

 • Zomer sale bij Gilsing Herenmode in Didam

Onze Sale is begonnen!

Donderdag 20 juni start onze Sale met korting tot wel 50% op de leukste kleding! Wees er snel bij, want de leukste artikelen zijn altijd als eerste weg! Ps: vrijdag 21 juni hebben wij koopavond tot 20:00 uur

 • Didam op Stelten bij Gilsing Herenmode

Didam op Stelten

Zondag 2 juni is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerend evenement ‘Didam op Stelten’. In iedere straat of op ieder hoek is er wat te doen. Je komt deze dag ogen en oren tekort.

 • Broekenactie mei 2019

Broeken 10 daagse t/m 25 mei

De broekenactie is weer van start gegaan. Op iedere tweede (lange) broek die je koopt ontvang je 50% korting. Natuurlijk staat het team van Gilsing Herenmode voor je klaar om er wat leuks bij te zoeken en er een mooie combinatie van te maken 

 • Kermiskoopzondag staan wij voor u klaar

Kermiskoopzondag 5 mei

Team Gilsing Herenmode staat a.s zondag op de welbekende ‘kermiskoopzondag’ voor jullie klaar. Traditiegetrouw zijn er nog steeds mensen die een nieuw setje voor de kermis komen kopen.

 • Nieuwe Collectie Braend

Fris het voorjaar in!

Het voorjaar staat voor de deur. Bij het uitpakken van de dozen krijgen we frisse voorjaarskleuren te zien en wordt de winkel zo langzamerhand gevuld met mode die weer verrassend en nieuw is. Op de foto hier onder de eerste schoenen van Braend die al binnen zijn. Kom je passen?

 • Panorama Berlin Beurs

Bezoek aan beurzen

Om ook het najaar onze zaak weer te vullen met de nieuwste mode en trends heeft Frank de afgelopen weken de beurzen bezocht. De Pitti Uomo in Florence en de Panorama Berlin brachten weer genoeg inspiratie om te kijken wat we gaan inkopen najaar/winter 2019.

 • Laatste opruimingsronde bij Gilsing Herenmode

Laatste opruimingsronde!

De laatste opruimingsronde is van start gegaan. De wintercollectie is nu afgeprijsd met kortingen tot 70%. Gaat het nog koud worden, dan kun je wel heel voordelig je garderobe aanvullen !

Broeken 10 daagse & Koopzondag 11 november

De broekenactie is weer begonnen. Tot en met 17 november koop je je tweede broek met 50 % korting. Zondag 11 november van 12.00 tot 17.00 hebben we Ronald en Brenda Amting van IJs & More bij ons in de zaak.

 • Koopzondag 14 oktober en onze najaarsuitgave 2018

Koopzondag 14 oktober en onze najaarsuitgave 2018

Op kermis-koopzondag 14 oktober hebben we diverse acties in de zaak. Het meest verheugen we ons  wel op de samenwerking met Kees Rosendaal van uitspanning 't Peeske. Op 15 oktober opent het wildseizoen, maar wij hebben zondag al de primeur!

 • Koopzondag 30 september 2018

Koopzondag 30 september

De tweede koopzondag van dit seizoen staat voor de deur. Zondag 30 september zal het team van Gilsing Herenmode weer voor je klaarstaan met de najaars/wintercollectie van 2018.

 • Laatste ronde sale

Laatste ronde sale

De laatste opruimingsronde gaat van start. Het grootste gedeelte van de zomercollectie nu in de laatste ronde van afprijzingen! De airco doet zijn werk uitstekend, dus het passen is (toch) geen straf.

 • koopzondag 17 juni 2018

Koop zondag 17 juni

Op deze zondag kun je van 12.00-17.00 uur voordelig je inkopen doen want het is dan de eerste dag van onze opruiming! Het is deze dag ook vaderdag, dus mocht je nog geen cadeau voor (o)pa hebben, ook dan kun je nog snel even binnen lopen.

 • Didam Op Stelten

Koop zondag 3 juni

Zondag 3 juni is Gilsing Herenmode weer geopend van 12.00- 17.00 uur Deze zondag is er genoeg te doen in Didam. Didam op Stelten is ondertussen een begrip in de regio geworden. Alle winkels zijn geopend en er zijn activiteiten en kramen voor jong en oud.

 • broekenactie-mei-2018

Broeken 10-daagse

We zijn weer gestart met onze broeken 10 daagse. Tot en met zaterdag 26 mei 2018 nog de kans om je tweede broek met 50% aan te schaffen.

 • Kermis koopzondag 6 mei

(Kermis) koopzondag 6 mei

Tijdens deze (kermis)koopzondag zal Heidy Gepkens van Skin Studio Didam/Zevenaar bij ons in de zaak aanwezig zijn. Heidy zal een gratis huidanalyse geven.

 • monthferland-run

Montferland Run

Afgelopen zondag liep Izaak De Bruijne de Montferland Run in een Performance Suite 37.5 van Carl Gross in een mooie tijd van

 • Gilsing Herenmode koopzondag 7 mei

Koopzondag 7 mei

Op deze middag kun je je kermisoutfit komen scoren van 12.00 tot 17.00 uur. Maar ook degenen die geen kermis

 • Gilsing Herenmode Koopzondag 9 april 2017

Koopzondag 9 april

We hebben a.s zondag 9 april weer een gezellige koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze koopzondag hebben we

Koopzondag 16 oktober

Koopzondag 16 oktober van 12.00-17.00 uur bij Gilsing Herenmode. Deze koopzondag hebben we de directeur van Stichting Pak An, Johan

Koopzondag 19 juni

Nog snel even een vaderdagcadeau kopen, dat kan zelfs op vaderdag! We beginnen die dag met de vooropruiming dus (o)pa kan ook zijn eigen cadeau uit komen zoeken. Maar (o)pa is natuurlijk ook altijd blij met onze eigen cadeaucheque van Gilsing Herenmode!

 • Cavello

Leuke actie van Cavello

Bij aankoop van twee “two pack boxershorts” de derde verpakking gratis ! Dat houdt dus in 6 boxers halen en maar 4 betalen! Alle combinaties mogelijk van maten en kleuren!

 • broekenactie bij gilsing herenmode

Broeken 10-daagse

Nu 50% korting op elke tweede broek van 10 tot 21 mei. * Het goedkoopste artikel voor de helft van de prijs, uitgezonderd bestellingen.

Pakken-Pakkers

In onze winkel vind je nu tijdelijk onze pakker-pakkers met €100,00 korting! (kostuums uit de basiscollectie uitgezonderd)

Kermiskoopzondag bij Gilsing Herenmode op 1 mei in Didam

Tijdens deze koopzondag zullen er leuke aanbiedingen zijn. Diverse jeans 50 % afgeprijsd Verschillende maten, fantastische merken. Nieuw pak nodig, er zijn een aantal kostuums met 100 euro korting (deze zijn herkenbaar aan een kortingslabel!) Extra opening maandagmorgen 2 mei van 9.00 tot 12.30 uur

Voorjaar 2016

De lente is officieel begonnen! Met de eerste mooie dagen al achter ons, is ook de tijd van het buitenleven

Groene koopzondag bij Gilsing Herenmode op 10 april

Groen is deze zomer een modekleur naast geel, mint, rood en blauwtinten. Tijdens de 2e koopzondag van dit seizoen op 10 april zal bij Gilsing Herenmode nog meer groen in de zaak aanwezig zijn. De twee zussen Esther en Yolande te Wil zullen deze middag groene smoothies, soep en een spread voor jullie bereiden. De passie van deze twee dames is omgezet in het bedrijf Kookstudio Puur & in Balans - partner van Green Yourself.