“Bij ons voel je je op je gemak, het passen gaat gepaard met een
eerlijk advies, én natuurlijk een kopje koffie of thee”

Gilsing Herenmode is een speciaalzaak in het Oosten van het land in het “betere middengenre”.

Bij Gilsing vind je een ruime collectie vrijetijdskleding voor alle leeftijden. Van maat S tot wel XXXXL. Ook aan “speciale” maten is er gedacht; van buik (of kwart) maten tot lengte maten. En is er iets niet in de zaak aanwezig, gaan we het proberen te bestellen. Bij ons voel je je op je gemak, het passen gaat gepaard met een eerlijk advies, én natuurlijk een kopje koffie of thee!

Ieder seizoen bezoeken we de nationale en internationale beurzen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste modetrends en blijven we steeds de wensen van onze klanten aftasten om ze zo nog beter te kunnen bedienen.

Gilsing Herenmode team
Bij Gilsing Herenmode vinden de mannen uit de hele regio kleding die ze “past”. Van casual, business tot trouwkostuum. One stop shoppen, dus ook voor ondergoed en schoenen ben je bij ons aan het juiste adres!!!
Klik hier voor een kijkje in de winkel

Team

Frank

Na 20 jaar bij Gilsing Mode gewerkt te hebben besloot Frank om in 2006 de zaak over te nemen. Ondertussen was de zaak al gespecialiseerd in alleen herenmode. Frank is een geboren en getogen Didammer. Getrouwd met Dominique (die op de koopzondagen altijd voor de heerlijke gebakken versnaperingen voor bij de koffie zorgt) en samen hebben ze 2 zoons, Nordin en Camiel.

Frank bezoekt alle modebeurzen in binnen, én buitenland en zorgt zo dat hij up to date blijft wat betreft de mode en trends. In de spaarzame vrije tijd die hij nog over houdt mag hij graag voetballen bij DVC, hardlopen, tennissen en af en toe een golfballetje slaan.

frank najaar 2019

Monique

Na jaren in diverse modezaken te hebben gewerkt kwam Monique in 2007 bij Gilsing Herenmode binnen. Haar passie is ook de mode en het omgaan met mensen. De lijfspreuk van Monique, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zal menigeen niet ontgaan. Monique woonde jaren in Nieuw Wehl en sinds 2014 in Zevenaar met haar vriend Robert, haar eerste hobby! Haar grootste hobby het optreden met de band, staat op een laag pitje nu de band na 9 jaar is gestopt.  Maar af en toe is ze nog wel op het podium te vinden. Nu vullen paardrijden en sporten haar vrije uren volledig op.

 

monique najaar 2019


Lorette

In 2010 kwam Lorette de winkel in lopen met haar sollicitatiebrief. En zo maakte zij het verkoopteam compleet. Lorette woont al haar hele leven in Beek met haar man Theo en zoon Job. Het is een sportief team bij Gilsing Herenmode want ook Lorette is menig uurtje te vinden op de spinning-fiets in de sportschool. Ieder jaar in de polonaise met carnaval zegt ook wel iets over haar karakter, vrolijk en in beweging. En lekker tot rust komen met een goed boek op de bank of in de tuin, dat is Lorette ten top.

lorette najaar 2019