Dat klinkt niet alleen lekker, het gaat je ook lukken als je a.s. koopzondag 16 oktober een bezoekje brengt aan Gilsing Herenmode.
Bakkerij van Bentum zal alle bezoekers tijdens deze koopzondag verwennen met een stukje heerlijk zelfgebakken appeltaart.
Volgens -uiteraard geheim – familierecept is dat al sinds 1928 hét kwaliteitsproduct van Bakkerij van Bentum. Sinds 2020 is deze van oorsprong Tolkamerse bakkerij ook gevestigd in Didam. Momenteel staan Robbie van Bentum samen met zijn zus Hetty Cornelissen nog aan het roer, maar in de opvolging is al voorzien. Ruim 20 jaar geleden kwam Daan Hesseling als leerling er werken. De afgelopen jaren haalde hij de hoogst haalbare titel in zijn vakgebied van Meester Boulanger. Inmiddels is hij mede-eigenaar van de bakkerij.

Najaarscollectie 2022.
Het najaar van 2022 wordt een modisch seizoen met overwegend warme herfstkleuren. Denk hierbij aan de dominerende kleuren camel, blauw, zwart en grijs, maar daarnaast ook de warme wintergroene, brique, bruin en bordeauxtinten die samen de collectie een warm geheel geven.
Col pullovers zijn wederom sterk vertegenwoordigd. Je kunt deze dragen onder een colbert, maar ook op een chino of jeans; het nieuwe casual chique. Draag je liever geen colbert of vest dan zijn de overshirts met ruit een prima, net wat sportiever, alternatief.
De trend van een jersey overhemd zet zich door in kostuums en pantalons voor een compleet perfect draagcomfort. Om het geheel af te maken zijn er de stoere boots of de
sportieve sneakers uiteraard met een bijpassende riem.